Despre noi

Bună ziua

Mesajul nostru pentru voi:

Today came with a change:be lovely, be happy with Năsturel Sv!You’re our inspiration!

Despre „Năsturel Sv”:
Bijuterii cu tradiție lucrate manual încă din 2007, le aduc culoare și zâmbete atât iubitorilor de handmade cât și celor care aleg să împartă creațiile noastre, personalizate cu oameni dragi.

Cine sunt creatoarele?

Noi suntem Cristina și Ioana Berari și suntem creatoarele bijuteriilor și accesoriilor pe care le puteți  găsi pe facebook și pe pagina personală : Nasturel Sv .

Despre creațiile noastre:

Toate creațiile pe care le puteți vizualiza și achiziționa sunt lucrate manual în special fără forme sau matrițe. Fiecare din creațiile noastre sunt inspirate din: natură, categorii florale, caracter feminin și masculin, animație, peisagistică și din toate frumusețile pe care le întâlnim în jurul nostru.
Fiecare anotimp ne inspiră așadar de fiecare dată ne dorim să-l întâmpinăm cum se cuvine cu colecții noi dedicate sezonului respectiv.

Ce trebuie să știi:
Produsele comandate vor fi însoțite de termen de garanție, vor fi corespunzător ambalate și de asemenea la cerere pot fi trimise sau ambalate ca și cadouri, însoțite de mesajele sau urările alese de dumneavoastră.

Ai nelămuriri?
Suntem aici pentru tine să te lămurim. Alege modalitatea de a ne contacta și de a afla mai multe despre ceea ce te interesează. Ca să putem progresa așteptăm și feedback-ul tău deoarece pentru noi părerea ta contează.

Îți dorim…
-Să găsești ceea ce ți se potrivește;
-Spor la cumpărături;

Și nu în ultimul rând…
Bine ai venit la Năsturel Sv!